Пятница
26.04.2024
04:35
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Январь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 101
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Cайт села Денежниково

    Главная » 2012 » Январь » 18 » Знай наших! Відбувся тренінг з підвищення обізнаності щодо раку молочної залози.
    16:20
    Знай наших! Відбувся тренінг з підвищення обізнаності щодо раку молочної залози.

    Інформація з сайту http://firststep.uwf.kiev.ua/
     Учасниці програми «Перший крок до успіху» приєднались до «Глобальної ініціативи з обізнаності щодо раку молочної залози». 12 грудня відбувся тренінг з підвищення загальної обізнаності щодо проблеми раку молочної залози для активних дівчат та молодих жінок, які зацікавлені у підвищенні власних знань та готові і надалі співпрацювати з Украйнським Жіночим Фондом.


    Дуже мало хто з молодих жінок сьогодні глибоко знайомі з проблемою раку молочної залози, і ті, хто зібрались в тренінговій залі мали різні, але абсолютно серйозні мотивації для участі.

    Завдяки роботі чудової тренерки Вікторії Вереніч учасниці отримали відповіді на багато запитань, дізналися безліч нової, актуальної та важливої інформації, отримали натхнення для наступної роботи. 

    Вже на початку 2012 року в багатьох містах та невеличких містечках України силами учасниць відбудуться інформаційні сесії для місцевих громад, під час яких пересічні громадяни отримають загальну інформацію про проблему раку молочної залози та подивляться відеофільм.

    Український Жіночий Фонд переконаний, що залучення до ініціативи учасниць програми «Перший крок до успіху» сприятиме більш широкому розповсюдженню знань про цю хворобу серед жіноцтва країни, а самі молоді лідерки більш відповідально ставитимуться до власного здоров’я.




    Український жіночий фонд протягом 3-х років реалізовує довгострокову програму, спрямовану на створення динамічної глобальної мережі відданих активістів із відповідними вміннями, знаннями та світоглядом, які б відігравали стратегічну роль у формуванні належної реакції на проблему раку молочної залози.



    На фото - друга з правої сторони, представник громади села Денежникове, керівник ГО "Товариство сільських жінок "Акація" Ася Артьомова.
     
     Український жіночий фонд є національним партнером Фонду ім. Комен в Україні
    Фонд ім. Комен – це найбільше всесвітнє масове співтовариство людей, що перенесли рак молочної залози, і активістів, які борються за спасіння життя хворих, підтримують і забезпечують належний догляд усім, хто страждає від хвороби, і заохочують науковців до пошуку лікувальних препаратів.

     

    Просмотров: 934 | Добавил: susanna | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: