Среда
24.04.2024
20:32
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 101
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Cайт села Денежниково

    Главная » 2011 » Сентябрь » 7 » «Твій місцевий депутат» дійшов до сіл області
    09:21
    «Твій місцевий депутат» дійшов до сіл області
     
     До проекту «Твій Місцевий депутат: Луганська область» приєднався Денежниківська сільрада Новоайдарського району. Вже сьогодні на сайті проекту www.dep.lg.ua доступна інформація про 12 денежниківських депутатів. Зараз у Луганській області в проекті беруть участь депутати Луганської обласної, Луганської, Алчевськї, Сватівськї міських рад, а також Сватівської райради. Проект «Твій місцевий депутат» в Луганській області координує Східноукраїнський центр громадських ініціатив (СЦГІ).

    Складова частина проекту «Твій місцевий депутат» - спеціальні семінари для громадських працівників і самих депутатів. Побувавши на одному з таких семінарів, денежниківський сільський голова Сергій Артьомов відразу ж виявив бажання взяти участь у проекті.

    «Денежниківська рада оперативно надала нам усю необхідну інформацію. Приємно, що навіть на рівні сільрад є керівники, що розуміють важливість електронної демократії, зростаючу роль Інтернету. І поки керівники міських і районних рад місяцями думають, чи варто їх радам бути доступнішим для громадян, Денежниківський сільський голова діє », - зазначив керівник СЦГІ Володимир Щербаченко.

    Зараз на сайті www.dep.lg.ua можна не лише дізнатися інформацію про всіх депутів зазначених рад, але й ознайомитись з коментарями і відгуками про їх роботу. Також на веб-ресурсі регулярно публікуються новини про діяльність фракцій, постійних комісій і сесій, найбільш важливі та актуальні новини Луганської області.
    Проекти подібні луганському успішно реалізуються в 8 регіонах України. У проекті бере участь більше ніж 70 рад різних рівнів і близько 4000 депутатів. Інтерес приєднання до проекту висловлювали депутати і громадські активісти Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Старобільська.

    Проект «Твій місцевий депутат: Луганська область» здійснюється експертами Східноукраїнського центру громадських ініціатив (Луганськ) у співпраці з громадськими організаціями «Наш дім - Сватівщині» (Сватове) і ЛОО ВМГО «Демократичний Альянс» (Алчевськ)

    Просмотров: 998 | Добавил: sartem | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: