Суббота
20.04.2024
09:37
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 101
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Cайт села Денежниково

    Главная » 2011 » Август » 11 » Луганські активісти стали більш просунутими в інтернет-просторі
    15:44
    Луганські активісти стали більш просунутими в інтернет-просторі
      Цієї суботи, 6 серпня, у Луганську відбувся тренінг з інтернет-активізму та нових медіа для громадсько-активних жителів міста та області. Тренінг відбувся у рамках проекту «Твій місцевий депутат: Луганська область», що реалізується у 8 регіонах України. Участь у заході взяли представники міст Луганська, Лисичанська, Сєвєродонецька, Сватова та села Денежникове Новоайдарського району, серед них представники громадських організацій, ЗМІ, органів місцевого самоврядування, депутати. Організатором заходу виступив Східноукраїнський центр громадських ініціатив (СЦГІ).
     Тренер Віталій МОРОЗ, керівник програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна» ознайомив учасників з практичними аспектами ефективного проведення адвокасі-кампаній з використанням засобів Інтернет-активізму. Також учасники навчилися використовувати Інтернет-простір не лише для отримання інформації й спілкування, але й для практичного просування ідей.
     Під час заходу окрема увага була приділена механізму використання сайту dep.lg.ua у просуванні ініціатив громадськості та налаштуванні діалогу між виборцями та депутатами. Варто відмітити, що присутні на заході депутати Лисичанської та Сєвєродонецької міських рад, Старобільської міської ради та денежниківський сільський голова позитивно відзначили корисність веб-сайту. Зокрема денежниківський сільський голова Сергій АРТЬОМОВ пообіцяв у найближчі два тижні передати СЦГІ інформацію про депутатів його ради та активно долучитися до реалізації проекту.
    «Приємно, що учасники тренінгу - і депутати і громадянські активісти - розуміють важливість представлення інформації про свою діяльність в інтернет. Проведений захід познайомив із сучасними інструментами комунікацій тих громадських діячів і політиків, які прагнуть відкритості у своїй роботі та співпраці з іншими», - коментує проведення заходу голова СЦГІ Володимир ЩЕРБАЧЕНКО.

      Довідково: Найбилижчим часом у рамках проекту «Твій місцевий депутат: Луганська область» відбудеться ще один тренінг з нових медіа та інтернет активізму. Очікується, що тренінг проведе Максим Саваневський, консультант з Інтернет комунікацій (м. Київ). Про початок відбору учасників буде оголошено на проектному веб-сайті. Слідкуйте за новинами dep.lg.ua.


    Підтримка проекту «Твій місцевий депутат: Луганська область», що виконується Східноукраїнським центром громадських ініціатив, була здійснена Фондом Східна Європа в рамках програми «Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні», що є спільною ініціативою Фонду Східна Європа та Черкаської обласної організації Комітету виборців України і виконується за фінансової підтримки Фонду демократії ООН (UNDEF) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
    Прикрепления: Картинка 1
    Просмотров: 825 | Добавил: sartem | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: