Суббота
27.04.2024
05:03
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Март 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 101
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Cайт села Денежниково

    Главная » 2012 » Март » 31 » Наши земляки участвуют в проекте "Оздорови общество"
    01:04
    Наши земляки участвуют в проекте "Оздорови общество"

              

     

      Наша односельчанка Надежда Шопина встречалась с Виталием Кличко во время  презентации молодёжного проекта «Оздорови общество».

     

     

    Віталій Кличко зустрівся з найактивнішими студентами країни

     

    Луганська область долучилась до молодіжного проекту «Оздорови суспільство»

    Цього року Луганську область у другій хвилі молодіжного проекту «Оздорови суспільство», який проводить Фонд Братів Кличків та Фонд Конрада Аденауера в Україні, представляли Надія Шопіна та Савіла Юсіфова

    .

     Переможцями конкурсу «Оздорови суспільство» стали 50 активних студентів із всієї України. Всі вони є авторами найбільш нестандартних та креативних ідей про те, як покращити життя в країні.


    5 березня всі переможці були запрошені до подіумної дискусії на тему: «Базові цінності та ціннісна орієнтація молодого покоління» в посольство ФРН в Україні. Дискусія проходила за участю Голови Правління Фонду Братів Кличків - Віталія Кличко, виконавчого директора Фонду – Ганни Старостенко, керівника Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні – Ніко Ланге та посла ФРН в Україні – Ганс-Юргена Гаймзьота.


    Віталій Кличко закликав українську молодь більш активно проявляти свою громадянську позицію, оскільки від цього багато в чому залежить майбутнє нашої держави.

     «Я переконаний, що зараз бачу перед собою нову українську еліту. Ви – молоді студенти, науковці, майбутні управлінці, політики та дипломати. Зустріч з вами є особливо важливою, адже саме у ваших руках – майбутнє нашої країни. І від того, наскільки відповідально ви до цього поставитеся, залежить і те, якою буде Україна не лише завтра, але й через 50 років. Разом ми маємо зрозуміти, що несемо відповідальність за державу. Підкреслюю – не лише політики, але й звичайні громадяни, котрі не стоять осторонь процесів, що відбуваються в Україні, а активно висловлюють своє ставлення до них», – наголосив Віталій Кличко.


    5-7 березня в с. Мощун Київської області в готелі «Пуща Лісова» проводилися «Творчі студії» у форматі опен-спейс для всіх переможців, де вони працювали над власними проектами з покращення соціального, економічного, екологічного стану своїх громади. 30 березня буде оголошені три найкращі проекти, які отримають гранти від організаторів у розмірі 10 тис. грн. Автори найуспішнішої моделі здорового суспільства матимуть змогу також відвідати Німеччину та поділитися своїм досвідом із закордонними колегами.

    За матеріалами http://reporter.korrespondent.net/reports/12071

    Надія та Савіла будуть втілювати в життя проект побудови дитячого пляжу в с. Денежникове, щоб започаткувати очищення р. Айдар, яка на даний момент є найчистішою річкою України, але швидкими темпами стає все бруднішою і бруднішою. А діти – це наше майбутнє, вони продовжать започаткований проект!

    Ось тут буде побудований дитячий пляж.

     

     

    ***

    «Фонд братів Кличків» – всеукраїнська благодійна організація, заснована Віталієм і Володимиром Кличками у серпні 2003 р. з метою створення належних умов для гармонійного розвитку підростаючого покоління України.
    За 8 років Фонд реалізував низку соціальних проектів, що були спрямовані на популяризацію здорового способу життя, сприяння розвитку спорту, підтримку талановитої молоді та проведення просвітницьких кампаній. Фонд працює з дітьми шкільного віку, студентами і молоддю, яка прагне досягти успіху в житті. Результатами цієї роботи стали такі відомі проекти як: створення мережі дитячих спортивних майданчиків по всій Україні «Клич друзів – граємо разом!»; модернізація безкоштовних спортзалів «Спортивну Україну побудуємо разом!»; освітні проекти «Обирай серцем» і «Підтримаємо освіту разом!»; проведення унікальних спортивних турнірів в Україні, молодіжний проект «Оздорови суспільство!» та благодійний проект «Старт до успіху» тощо.
                http://www.klichkofund.org.ua

    Починаючи з 1994 року, Представництво Фонду Конрада Аденауера супроводжує процес політичних та економічних перетворень в Україні. З цією метою Фонд вже реалізував понад 500 проектів, спрямованих на підтримку демократичного розвитку, побудову громадянського суспільства, ствердження вільних ЗМІ та консолідацію демократичних інститутів. Фонд підтримує демократичні політичні партії України та їхні молодіжні організації. Наш офіс у Києві виступає водночас і як «портал» для налагодження прямих контактів українських політиків з Німеччиною та Європою. Важливою складовою нашої роботи є підтримка молодих політиків та обдарованих студентів.

    http://www.kas.de/ukraine


                Мета проекту «Оздорови суспільство», який триває з 2009 року - заохотити українську молодь замислитися над тим, що саме вона може зробити для створення суспільства, про яке мріє та визначити коло молодих лідерів, які бажають зробити свій внесок. Перший етап - конкурс есе на однойменну тему. Далі конкурсанти беруть участь у «Творчих студіях», які покликані створити умови для визначення та розробки практичних заходів з розбудови омріяного суспільства. Після роботи в Творчих студіях учасники з оновленими ідеями та розумінням особистої причетності до важливої справи повертаються додому, доопрацьовують свої ідеї та представляють на конкурс грантів власні проекти.

     

    Спасибо Надежде за предоставленные материалы и фотографии! 

    >
    Просмотров: 1263 | Добавил: sartem | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: