Суббота
20.04.2024
17:42
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 101
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Cайт села Денежниково

    Главная » 2014 » Октябрь » 24 » Реалізація пілотного проекту в Денежникове
    08:59
    Реалізація пілотного проекту в Денежникове

    $ IMAGE2 $ $ IMAGE3 $ $ IMAGE4 $ 

    $ IMAGE5 $


     

    Протягом 2014-2015 років громадська організація «Присадибне господарство» реалізує проект «Впровадження органічного землеробства на пришкільних ділянках - консолідація зусиль суспільства і молоді у вирішенні глобальної проблематики деградації земель» за сприяння Програми малих грантів Глобального екологічного фонду, впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні.
     
    Мета проекту: впровадження в життя сільської громади елементів розвитку органічного землеробства, а також методів раціонального використання поновлюваних ресурсів природи. Створення з південного боку будівлі сільської ради прибудови у вигляді теплиці з полікарбонату переслідує кілька цілей, таким чином, сільська рада скорочує тепловтрати, у зв'язку з тим, що теплиця створить повітряну теплову буферну зону (так буде впроваджена потенційна економія енергоносіїв), а в літній період стіна і кімнати будівлі через властивості матеріалу полікарбонат будуть захищені від надлишку тепла і сонячного світла (збереження поверхонь будови від термічної ерозії).

     До того ж діти школи села Денежникове отримають можливість у зимовий період проводити практичні уроки природознавства і зможуть навчитися основам овочівництва закритого грунту (в теплиці). Так в сільській громаді з'явиться потенційна можливість створення і використання вегетаріума (зимовий продуктивний сад-город). За допомогою таких прибудов, селяни отримують можливість більш ефективно використовувати енергію сонця для задоволення власних потреб у безпечних продуктах харчування з ранніх овочів, крім цього це допоможе використовувати сонце більш ефективно наприклад для сублімації (сушіння) продуктів харчування або деревини.

     

    $ IMAGE1 $

     

    Крім вищевказаного, в рамках проекту, за допомогою консультантів аграрної дорадчої служби передбачається створити і розповсюдити друковану методику біодинамічного землеробства, провести тренінги-семінари для членів сільських громад. Буде наочно адаптовано і реалізовано практично в місцевих умовах, теоретичні матеріали, які стануть доступні для учасників проекту. До кінця терміну дії проекту планується розвинути реплікацію ідей місцевими засобами розповсюдження інформації а саме за допомогою газетних публікацій, розповсюдження друкованих методичних матеріалів через регіональну бібліотечну мережу і викладом інформації про роботу проекту на сайтах.

     Віталій Горбатих, координатор проекту

     

    $ IMAGE6 $

    $ IMAGE7 $

    $ IMAGE8 $ $ IMAGE9 $ $ IMAGE10 $


     

    $ IMAGE11 $

    $ IMAGE12 $

    $ IMAGE13 $

    $ IMAGE14 $

     

    Просмотров: 1128 | Добавил: sartem | Теги: ГО Присадибне господарство, Денежниково, Глобальный Экологический Фонд | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: